Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 223

Aktualności

17 Lut

Weź udział w konkursie PRz i wygraj 1000 zł!

Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie organizowanym przez rektora Politechniki Rzeszowskiej.
17 Lut

Spotkanie Fundacji Rozwoju Ośrodka Akademickiego na PRz

16 lutego br. w Sali Senatu PRz rektor prof. dr hab. inż. Tadeusz Markowski spotkał się z dyrektorem Zarządu FROA dr. hab. Jarosławem Górnickim, prof. PRz, i Radą Fundatorów Fundacji.
 
16 Lut

Rektor PRz pogratulował naszym studentom sukcesów

16 lutego br. podczas posiedzenia Senatu PRz studenci, laureaci ogólnopolskich konkursów, otrzymali gratulacje od rektora prof. Tadeusza Markowskiego.
15 Lut

Spotkanie kół naukowych PRz

14 lutego br. w Sali Senatu odbyło się spotkanie kół naukowych i organizacji studenckich PRz zorganizowane przez Dział Karier i Promocji.
 
09 Lut

[FOTO] Rekordowa liczba zgłoszeń na seminarium chemiczne

Przez dwa dni – od 9 do 10 lutego br. – na PRz trwa cieszące się w tym roku ogromnym zainteresowaniem XXIV Seminarium „Wybrane Problemy Chemii”.
09 Lut

Rada Programowa Wydziału Mechaniczno-Technologicznego

8 lutego br. powołano Radę Programową Wydziału Mechaniczno-Technologicznego PRz.
 
08 Lut

Wizyta prorektora ds. kształcenia i studenckich Wyższej Szkoły Oficerskiej...

Od 7 do 8 lutego br. gościem Politechniki Rzeszowskiej był płk nawig. dr inż. Grzegorz Rosłan, prorektor ds. kształcenia i studenckich Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie.
07 Lut

Jesteśmy obecni na Targach Edukacyjnych w Rzeszowie

Od 7 do 8 lutego br. trwają XII Podkarpackie Targi Edukacyjne EDU SALON adresowane do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, maturzystów i nauczycieli.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję